miercuri, 24 octombrie 2012

Cele 3 reguli de aur pentru parul tau

A trecut vara si asta inseamna ca parul nostru nu va mai fi atacat constant de razele de soare, vopseaua de par va rezista mai mult iar caldura insuportabila nu ne va mai strica coafura. Toate bune si frumoase, insa atentie! si toamna poate sa fie capricioasa.

1 Alegeti o culoare cat mai naturala


Niciodata nu e recomandat sa alegem o culoare prea tare pentru vara, iar motivele sunt cat se poate de evidente. Indiferent de trend-ul pentru vara respectiva, soarele nu dispare doar pentru ca se poarta un rosu cat mai puternic, el va arde cu aceeasi intensitatea si, in consescinta, iti va metamorfoza acel rosu minunat in ceva de nedescris in mai putin de o saptamana.

Rebecca Minkoff pe podium
Ei dar toamna ... toamna e o alta poveste! Odata cu venirea sezonului rece, putem rasufla usurate si ne
putem dezlantui cele mai nebunatice fantezii. Vrei un negru perfect? Cine te impiedica? Conditiile meteo nu ne mai pun piedici, insa haideti sa vedem care sunt trendurile.
In postarea de saptamana trecuta, am vorbit despre tendintele de toamna aceasta in materie de haine, si concluzia a fost ca suntem incurajate sa fim indraznete, sa lasam timiditatea pe umeras, in coltul cel mai intunecos din dulap si sa subliniem trasaturile noastre puternice. Insa aceasta poveste se termina o data cu parul. Acesta se vrea cat mai natural, in nuante de blond spre brunet. Roscatul este puternic defavorizat, in timp ce hairstylistii se straduiesc sa adauge fie o nuanta mai inchisa sau deschisa la varfuri pentru un efect cat mai natural.


De pe podium
Toamna 2012

2 Aveti grija la foarfeca


Stiu ca vara a fost dificila cu parul vostru si uneori cel mai bun tratament este o tunsoare foarte trendy. Pana la urma ce te pune mai bine pe picioare decat un nou start? Dar fetelor aveti grija, caci toamna aceasta se arata foarte jucausa iar pentru acesta aveti nevoie de par cu care sa va jucati. 
Nu spun nu la minunatiile de tunsori  care se tot practica de ceva vreme, insa nu mergeti prea scurt. 
Este o toamna a fanteziilor ... lasati-va indrazneala sa va coloreze tinuta si prin coafura.

Cu ochiul pe vedete
Tunsoarea tip bob supravietuieste

O tunsoare ideala pentru toamna 2012

Par mediu spre scurt

O tunsoare scurta si totusi permisiva


3 Jucativa cu parul - e seducator


Ca pentru orice joc si aici sunt cateva reguli de urmat:

  • fiti indraznete si distrati-va
  • nu va chinuiti prea tare, fiti relaxate
  • nu fiti timide 
Daca pana acum am tot vorbit de restrictii, acum va indeamna sa va lasati fantezia sa zburde. Cu o culoare naturala, o tunsoare permisiva si o coafura indrazneata, look-ul vostru va fi o perfect pentru aceasta toamna.

Bucle feminine
Toamna 2012

Indrazneste cat mai mult
Toamna 2012

O coafura in stil boem.
Toamna 2012

Impletituri feminine
Tomana 2012



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru comentariu!