De ce acest blog


Este o minunăţie faptul că avem atât de multe produse din care să alegem. Sunt mii de creme pentru un ten gras, sau mix spre gras, sau gras cu tendinţe acneice, mii de produse pentru îngrijirea părului, pentru machiaj, o mulţime de firme, cu o mulţime (sau aproximativ aceleaşi?) modele şi lista ar putea continua. Ce înseamnă acest privilegiu?
  • ·         Faptul că shoppingul se sfârşeşte târziu, când eşti deja prea obosit/oboistă să mai cauţi şi alegi ceva în speranţa că şi mâine îţi va plăcea.
  • ·         Faptul că niciodată nu vei şti care este produsul cel mai bun. Să fie oare cel pe care scrie bio, sau cel care poartă pe etichetă numele unei firme cu o largă tradiţie, fiind şi cel mai scump, sau poate e chiar unul fabricat local?
  • ·         Faptul că da, ai de unde alege, şi dintre atâtea  la un moment dat vei găsi acel ceva care îţi va schimba lumea, însă pe cât sunt mai multe pe atât vei  găsi mai multe de o calitate cel puţin îndoielnică.

Nu aş da timpul înapoi şi nu aş renunţa niciodată la această diversitate. Tocmai din acest motiv m-am hotărât să ţin acest blog, unde vă invit să povestim despre produsele pe care le-am încercat. Voi posta aici despre acele creme, farduri, haine etc. care m-au încântat, dar şi despre cele care m-au dezamăgit. Voi posta şi despre experienţa altora şi vă invit şi pe voi să ne spuneţi povestea voastră însă totul din cabina de probă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulţumesc pentru comentariu!